zaterdag 24 december 2016

Fijne kerstdagen en een gezond 2017!!!!


Lekker rustig zo voor de feestdagen. Hier twee vinksoorten en wat een verschil in kleuren. Moet wel toegeven dat er erg veel ruis in de opnames zit en ook de achtergrond is bij sommige opnames nogal druk door grassprietjes of door een wirwar van takken van dode struiken. Maar goed de vogeltjes zijn mooi om te zien en het gaat hierbij om de distelvink en vrouwtje gewone vink. Hele fijne feestdagen en tot in het nieuwe jaar!



2 opmerkingen:

  1. Hallo Marcel, de distelvink staat er erg mooi op, wat een fijne scherpte ook en de weerspiegeling erbij! "gewone" vink ook mooi maar inderdaad de achtergrond is war druk, jammer he...maar je kunt niet alles hebben. Volgende keer schaar mee misschien?

    Fijne kerstdagen en een gezond 2017 en dat we nog mooie vogels mogen fotograferen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De distelvink heeft uitbundige kleuren alsof het een tropische vogel betreft, de vink is veel soberder van kleur maar beide staan er prima op. De vink trekt extra aandacht door de leuke houding en blik, en je hebt beide vogels in een mooi "dubbelbeeld" gefotografeerd. En wat de ruis betreft, een klein beetje imperfectie mag best.

    Fijne kerstdagen en een mooi en gezond 2017.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats uw reactie